7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Kaymek'ten Kayseri'de bir ilk

KAYMEK'TEN KAYSERİ'DE BİR İLK

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesleki Beceri Geliştirme ve Eğitim Kursları, Kayserilileri yepyeni bir kursa daha tanıştırdı.

İstanbul, Ankara, İzmir gibi Büyükşehirlerde özel kurslarla ücretli olarak verilen Takı Tasarım ve Cam Boncuk Yapımı Kursu'nu, Kayseri'de ilk defa açan KAYMEK, kursiyerlere ücretsiz olarak bu hizmeti veriyor.

Pazartesi, Çarşamba, Cuma KAYMEK Hürriyet, Salı, Perşembe, Cumartesi günleri ise KAYMEK Göz Nuru Tesisleri'nde verilen eğitimler sonucunda kursiyerler birbirinden renkli boncuklar yapmayı öğreniyor.

Kursiyerlerin kurs sonunda cam boncuk yapımını tamamen öğreneceklerini belirten Takı Tasarım ve Cam Boncuk Yapımı Kursu Eğitmeni Canan Ünalan, "Kursiyerler burada kullandıkları malzemeleri evlerine de alarak kendilerine küçük bir atölye kurabilir ve birbirinden güzel boncuklardan yapılan takılar ve süs eşyaları yapabilirler" dedi

Kursiyerler ise, bu kurstan çok memnun kaldıklarını söyleyerek, "Bu kurs sayesinde birbirinden renkli boncuklar yapmayı öğrendik" şeklinde konuştu.

KAYMEK'TEN KAYSERİ'DE BİR İLK
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 13:21:00
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 18:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?