4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

KAYMOD üyeleri sezonu açtı

Kayseri Motor Sporları Kulübü Derneği (KAYMOD) üyeleri 2008 yaz sezonunu Nevşehir, Ürgüp ve Avanos gezisi ile açtı.

Konu ile ilgili açıklama yapan KAYMOD Basın Sözcüsü Ahmet Orçun Öztürk, 2005 yılında kurulan Motor Sporları Kulübü Derneği’nin her geçen gün Kayseri’de beğeni toplayan yeni bir spor dalı olarak ilerlediğini belirtti.

2008 sezonunu kulüp üyelerinin katıldığı bir gezi ile açtıklarını ifade eden Öztürk, “Kulübümüz ilk kurulduğu yıllardan bu güne etkinlikler düzenleyerek adını duyurdu. Her yıl bahar ayının başlaması ile sezonu açan kulübümüz, bu yıl iyi seyreden hava koşullarının da etkisi ile erken açtı. 2008 sezonunu kulübümüz üyelerinin de katılımı ile Nevşehir, Ürgüp ve Avanos gezisi ile açtık. Stresli geçen haftanın yorgunluğunu bu şekilde üzerlerinden atan üyelerimiz, haftaya dinamik olarak başlıyorlar. Gezilerimizi duyan motosiklet seven Kayserililer de kulübümüzü ziyaret ederek etkinliklere katılmak istediklerini belirtiyorlar” dedi.

KAYMOD’un son yapılan yönetim kurulu kararı ile sadece motosiklet sporlarıyla çalışmalarına devam ettiğini belirten Öztürk, kulübe üye olan motosiklet fanatiği sayısı günden güne arttığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 16:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?