4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

KAYPİDER'den KTO'ya ziyaret

Kayseri Plastik İşletmeciler Derneği (KAYPİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özkan ve beraberindeki üyeler, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci'yi ziyaret ettiler.

KAYPİDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Kilci, Kayseri'de kurulan meslek kuruluşlarının kendi sektörlerindeki meseleleri daha faydalı değerlendirebileceğini söyledi.

Plastik işletmecilerinin meselelerini ele alan KAYPİDER'e başarılar dileyen Kilci, meslek kuruluşları olarak hükümetlerden çok fazla beklentilerinin olduğunu belirtti. Kilci, "Hep beraber, birliğimizi sürdürmeliyiz. Ülke gündemini sağlam tutmamız lazım. Önümüzdeki dönem hem ekonomik hem de siyasal anlamda daha iyi olur" dedi.

Plastik sektörü olarak bölgenin bir cazibe merkezi haline gelmesi için çaba sarf ettiklerini belirten KAYPİDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özkan, plastik sektörü olarak meselelerini dile getirmek için çalıştıklarını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 13:14:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?