4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri, alevlerle uyandı

Kayseri’de Organize Sanayi Bölgesi’nde sabah saatlerinde çıkan yangında, 2 ayrı fabrika yandı. Çıkan yangında yüklenmek için hazırlanmış 3 tır kanepe ve ambalaj malzemeleri kül oldu.

Organize Sanayi Bölgesi 1. Caddede sabah saatlerinde çıkan yangında, koltuk kanepe imalatı yapan bir fabrikayla bitişiğinde bulunan ambalaj fabrikası yandı. Kanepe fabrikasında başlayan yangın, bir süre sonra rüzgarında etkisiyle bitişiğinde bulunan ambalaj fabrikasına sıçradı. Çıkan yangında fabrika içerisinde bulunan yüklenmek için hazırlanmış 3 tır mal yanarken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almakta güçlük çekti.

Yan tarafta bulunan ambalaj fabrikasına sıçrayan alevler, yangının büyümesine neden oldu. İtfaiye ekipleri dışarıdan müdehale etmekte güçlük çekince bir kepçe yardımıyla binanın duvarı yıkılarak içerideki dumanın tahliyesi sağlandı. Daha sonra maskelerle içeriye giren ekipler, bir süre sonra yangını kontrol altına alarak soğutma işlemlerini tamamladılar. Yangında, Aslan Çolaker’e ait koltuk ve kanepe imalatı fabrikası ve Metin Öztürk’e ait ambalaj fabrikasında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken, büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2005 Salı 13:25:00
Güncelleme :18 Ocak 2005 Salı 15:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?