3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri Belediyesi bayramlaştı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma, kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin ev sahipliği yaptığı bayramlaşma programına, AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız ve Yaşar Karayel'in yanı sıra, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ile ilkkademe belediye başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinden temsilciler, muhtarlar ve belediyede görev yapan üst düzey yöneticilerle birlikte daire başkanları, müdürler ve belediye çalışanları katıldı.

Programda ayrıca yakınları ile bayramlaşmak için Kayseri'de bulunan Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça da hazır bulundu.

Başkan Özhaseki, bayramlaşma sonrası yaptığı açıklamada huzur içinde bir bayram geçirdiklerini ifade ederek, "Bir bayramı daha hep birlikte keyifli bir şekilde geçiriyoruz. Bizler belediye olarak bayram öncesi tüm tedbirlerimizi almıştık. Bu sayede bir sıkıntı, bir aksaklık yaşanmadı. Hemşerilerimiz de kurban kesimi sonrası hassas davrandılar, uyarıları dikkate aldılar. Böylece değişik şehirlerde gördüğümüz o çirkin ve nahoş manzaralar yaşanmadı. Bu nedenle tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca da buradan bir kez daha bayramlarını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 17:02:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?