3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri Emniyeti yarıştı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü,Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından emniyet mensupları arasında düzenlenen bilgi yarışması sona erdi

Emniyet Müdürlüğü Şehit Komiser Rıfkı Ertuğrul Toplantı Salonunda, Eğitim Şube Müdürlüğünün düzenlediği bilgi yarışmasının finaline, polis okulu, kriminal polis laboraturı dahil 32 ekip arasından finale kalmayı başaran, Mimarsinan Polis Merkezi Amirliği ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri arasında yapıldı. Final bölümünde 140 puan alan Mimarsinan Polis Merkezi Amirliği birinci olurken, 120 puanla Özel Harekat Şube Müdürlüğü ikinci oldu. Yarışmada birinci ve ikinci olan ekiplere Emniyet Müdürü Orhan Özdemir tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Hediye töreni esnasında bir konuşma yapan Özdemir, güzel bir yarışma olduğunu ve seyircilerinde yarışmanın finaline adapte olduğunu söyledi. Özdemir, ''Teşkilatımın birbiriyle yarışma değil, dövüş değil, rekabet değil, bilgilerini yenileme açısından bu yarışmadan dolayı kendileri ile gurur duyuyorum. Arkadaşlıklarına, birlik ve beraberliklerine, karşılıklı sevgi ve saygılarından dolayı hepsi ile övünüyorum. Yarışmada birinci ve ikinci olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum'' dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 18:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?