30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayseri Erciyes'e Sırp golcü

Kayseri Erciyesspor, Almanya 1. Ligi Bundesliga takımlarından Armenia Bielefeld'de forma giyen 24 yaşındaki Sırbistan Karadağlı golcü futbolcu Radomir Djalovic ile bir yıllık sözleşme imzaladı. 

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkanı Vekili Erol Bedir, Djalovic'in Alman 1. Ligi'nde forma giyen yetenekli oyunculardan biri olduğunu ve kendisine birçok takımdan teklif gelmesine rağmen Kayseri Erciyesspor'u tercih ettiğini söyleyerek, "Djalovic'in Kayseri Erciyesspor'da çok işler yapacağına eminiz" dedi. 

Sırp golcü Radomir Djalovic ise, Türk futbolu hakkında çok şeyler duyduğunu ve tanıdığı Türk futbolcular bulunduğunu belirterek, Türkiye'yi çok beğendiği için Kayseri Erciyesspor'u tercih ettiğini söyledi. Djalovic, "Kayseri Erciyesspor'un hedefi UEFA, ben de UEFA hedefi olan bir takımda oynamaktan mutluluk duyacağım" dedi. 

Dünya Kupası ile ilgili de değerlendirmede bulunan Djalovic, "Dünya Kupası'nda Sırbistan Karadağ zor bir grupta bulunuyor. Sırbistan Karadağ'ın gruptan çıkma şansını zayıf görüyorum. Hırvatistan ise gruptan çıkma şansı var. Balkan ülkeleri takımları Dünya Kupaları'nda her zaman sürpriz yapmışlardır. Bu Dünya Kupası'nda da bir Balkan ülkesi sürpriz yapabilir" diye konuştu. 

Sırbistan Karadağ Ümit Milli Takımı'nda 19 maçta forma giyen Radomir Djalovic, sırasıyla Kızılyıldız, Dinamo Zagreb ve Armenia Bielefeld takımlarında forma giydi.
.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2006 Cuma 15:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?