3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri Erciyespor'da çifte imza

Kayserispor'un orta saha oyuncusu Ali Çamdalı ve Kahramanmaraşsporlu Taylan Eliaçık, Kayseri Erciyessporla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan kulüp ikinci başkanı Şadi Büyükkeçeci, her iki futbolcuyla ikişer yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, hem oyunculara hem de transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Büyükkeçeci, "Ali Çamdalı bize gelmek için gayret sarf etti, kendisine teşekkür ediyorum. Yine Taylan Eliaçık arkadaşımız da, bizim istediğimiz bir oyuncuydu. Ancak bize imza atmadan önce geçen yıldan Sivassporla yaptığı bir ön anlaşma vardı. Onun sıkıntısını yaşadık. Biz kendisini istiyorduk, kendisi bizi istiyordu. Ama Sivassporla herhangi bir kriz yaşamamak için olayı diplomatik bir şekilde, nezaketle çözmek açısından Taylan'a biz 15 gün izin verdik. Kendisi Sivas'a gitti ve oradaki problemleri çözdü. Bugün kampımıza katılarak, aramızda olacaktır. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Ali Camdalı'da Kayseri Erciyesspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Kendim ısrarla Erciyesspor'a gelmek istedim. Transferim gerçekleştiği için herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezon bu takımla taraftarımızın desteği ile güzel işler yapacağız" dedi.

Taylan Eliaçık ise, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Sivasspor ile ufak bir pürüz vardı ve halledildi. Erciyesspor kulübüne geldiğimi için mutluyum. Erciyesspor'un yerinin Bank Asya olmadığını herkese gösterip, gelecek yıl hedefi olan Süper Lig'de herkes görecektir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından her iki futbolcuda kendilerini 2 yıllığını Erciyessporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 17:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?