4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri Erciyespor'da transfer askıda

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'da Genel Menajer Erdem Kemaloğlu, teknik heyetin raporu üzerine transfer çalışmalarını askıya aldıklarını açıkladı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor Genel Menajer Erdem Kemaloğlu, Nevşehir kampını değerlendirdi. Takımın Gerede kampının ardından Nevşehir'de oldukça iyi bir ortamda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Kemaloğlu, futbolcuların antrenmanlardaki performansından da son derece memnun olduğunu kaydetti. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını askıya aldıklarını açıklayan Genel Menajer Erdem Kemaloğlu, Nevşehir kampı sonunda Teknik Direktör Mehmet Bulut'un isteği doğrultusunda yeni transfer yapabileceklerini söyledi. Kemaloğlu, "Gerede'nin ardından Kapadokya'da gayet verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Burada yapacağımız üç hazırlık maçından sonra inşallah lige hazır hale geleceğiz. Şu ana kadar her şey istediğimiz gibi geçiyor. Transfer çalışmalarını da tamamlamış durumdayız. Ancak ekstra bir durum olması karşısında yeni bir transfer de yapabiliriz. Teknik heyetten aldığımız rapora göre şu anda takımda bir eksiklik görmüyoruz. Biz geçen senede 20'ye yakın oyuncu transfer etmiştik. Ona rağmen gayet iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyoruz. En azından birçok insanın bizden beklentilerinin üzerinde bir performans sergiledik. Tabi bu sene mevcut iskeletimizi koruyarak daha nokta transferler yapma imkanı bulduk" dedi.

Yeni sezonda hedeflerinin Süper Lig olduğunu ve bunu başarmak için Kayseri halkının desteğini almak istediklerini vurgulayan Kayseri Erciyesspor Genel Menajeri Erdem Kemaloğlu, Kayserili futbolseverlere çağrıda bulunarak takımlarını desteklemelerini istedi. Kemaloğlu, "Geçen seneye göre kesinlikle Kayseri Erciyesspor Kulübü daha zevk veren, daha iyi futbol oynayan ve hedefe oynayan bir takım olacaktır. Ama sadece takımın, yönetim kurulunun, oyuncuların inanmasıyla hedefe ulaşmak olmaz, bunun için her zaman şehirle, taraftarla bütünleşmek gerekir. İnşallah seyircilerimizin de desteği bu sene arkamızda olursa geçen seneye göre çok daha arzulu, istekli, Süper Lig'e oynayan bir Erciyesspor izlettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Bu arada, Kayseri Erciyesspor yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Bulut nezaretinde sürdürüyor. Nevşehir kampında oyuncularına genellikle kondisyon ve dayanıklılık üzerine antrenmanlar yaptıran Bulut, antrenmanlarda özellikle yeni transferlerle yakından ilgileniyor. Bu arada geçirdiği menüsküs ameliyatı sonrasında uzun bir süre takımdan ayrı kalan Emre Uzunca, düz koşulara başladı. Sağlık ekibinin gözetimi altında çalışan başarılı oyuncunun kısa süre sonra takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 13:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?