5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayseri Erciyesspor'a moral yemeği

Bank Asya 1. Ligi ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Karabükspor maçı öncesi akşam yemeğinde biraraya geldi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Karabükspor maçı öncesi Elmacıoğlu Restoran'da takıma moral yemeği verdi. Yemeğe, Melikgazi Belediye Başkanı ve Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, kulüp yöneticileriyla futbolcular katıldı.

Yemekte konuşan Bekir Yıldız, Erciyesspor'a zorlu Karabükspor maçı öncesi bir moral yemeği vermeyi uygun gördüklerini belirterek, ayrıca birlik ve beraberlik adına böyle organizasyonların çok anlamlı olduğunu söyledi.

Erciyesspor'un son haftalarda aldığı sonuçlarla düşme bölgesinden biraz olsun uzaklaştığını kaydeden Yıldız, Karabükspor maçını kazanarak ligde kalacaklarını ifade etti.

Erciyesspor'un başarılı defans oyuncusu Ramazan ise takım olarak çok iyi bir durumda olduklarını belirterek, "Son maçlarımızı kazanarak ligde biraz olsun rahat bir nefes aldık. Karabükspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanıp, ligde kalışımızı ilan etmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüzde var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 11:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?