3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri Erciyesspor'da çifte imza

Kayseri Erciyesspor, Kayserispor'dan Kamber Arslan ve Giresunspor'dan kaleci İbrahim Giray ile sözleşme imzaladı.

Hacı Boydak Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Basın Sözcüsü Kadir Uslu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde Kamber Arslan (28) 1 yıllığına kiralık, kaleci İbrahim Giray ise (25) 2 yıllığına kendilerini Kayseri Erciyessporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Basın Sözcüsü Kadir Uslu, imza töreninde yaptığı açıklamada, geçen yılki iskelet kadroyu bozmadıklarını, bu yıl da 12 yeni futbolcu transfer ederek kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi.

Erciyesspor'un geçen sezon şansız bir şekilde play-off'a kalamadığını ifade eden Basın Sözcüsü Kadir Uslu, "Bu sezon takımımızın iskelet kadrosunu koruyarak eksik yerlere oyuncular aldık. Yeni transferlerimizle güçlü bir kadromuz oldu. Geçen sezonun kadro sıkıntısını bu sezon yaşamayacağız. Her futbolcumuzun alternatifi var. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İnşallah ligin ilk haftasında Samsunspor ile oynayacağımız maçtan 3 puan alarak, lige iyi bir başlangıç yaparız. Yeni sezonda tek hedefimiz Süper Lig'e yükselmek" dedi.

Sponsorluk anlaşması ile ilgili de bilgi veren Basın Sözcüsü Uslu, "Bank Asya 1. Lig'in geliri Süper Lig'e göre daha az. Geçtiğimiz günlerde Bank Asya sponsorluk anlaşması imzaladık. Bu anlaşma gereğince Erciyesspor'un maçlarına ne kadar çok taraftar gelirse kulübün o kadar geliri fazla olacak. Stattaki seyirciyle Erciyespor'un kazancı doğru orantılı olacak. Biz ilk maçımızda en az 5 bin seyircimizin olacağını temenni ediyoruz. Bu sayede daha güçlü daha farklı bir Erciyesspor olacak. Maçlar iftar saatinden yarım saat sonra başladığı için sıkıntı olabilir. Bu konuda yönetim ile görüşüp bir şeyler yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Kamber Arslan ise, Kayseri'de kalmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, "Kayseri Erciyesspor'a gelmekten mutlu oldum. İnşallah bizim için hayırlı bir lig olur" şeklinde konuştu.

Kaleci İbrahim Giray ise, hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Hedefleri olan bir futbolcuyum. Hedefleri olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimi bu takımda gerçekleştireceğime inanıyorum" dedi.
Öte yandan imza töreni sonrası Kayseri Erciyesspor'un bu sezon giyeceği formalar tanıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 14:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?