7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Kayseri Erciyesspor'da hedef ilk 6

KAYSERİ ERCİYESSPOR'DA HEDEF İLK 6

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor'da kulüp başkanı Ziya Eren, "Hedefimiz doğrultusunda inşallah ilk 6'da yer alacağız" dedi.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, düzenlediği basın toplantısında, ikinci devre gelen yeni teknik heyetle iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyerek, ilk 4 maçta 10 puan topladıklarını kaydetti. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında çıkışı sürdürmeyi amaçladıklarının altını çizen Başkan Eren, "Hedefimiz bu sezon ilk 6 olacak. İnşallah önümüz açık olur ve Tavşanlı maçıyla çıkışımızı sürdürürüz" dedi.

Adanaspor maçında oyuncuların iyi mücadele gösterdiğini ifade eden Başkan Eren, "Çok başarılı bir ekip olduk. Tecrübesiyle kendisini ispatlamış oyuncularımız var" diye konuştu.

"BANK ASYA'DA OLMAYAN PRİM SİSTEMİ UYGULUYORUZ"

Yönetimin ikinci devrenin başında açıkladığı prim sisteminin sürdüğünü ifade eden Başkan Eren, "Bank Asya Ligi'nde hiçbir kulübün uygulamadığı bir prim sistemimiz var. Prim konusunda oyuncuların sıkıntısı yok. Biz ilk geldiğimizde masanın dört bacağından birinin taraftar olduğunu söyledi. Taraftarla birlikte var olunur. Mevcut dış saha bin 500 kapasiteye sahip ama yine de taraftarlar geliyor. Onlara da teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2011 Salı 13:17:04
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 18:09:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?