30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayseri Erciyes'te transfer

zafer demirayKayseri Erciyesspor, Vestel Manisaspor'un tecrübeli futbolcusu Zafer Demiray ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Kayseri Erciyesspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kayserispor Başkan Vekili Erol Bedir, transferlere devam ettiklerini belirterek, yabancı oyunculardan sonra Vestel Manisasporlu Zafer'i de kadrolarına kattıklarını söyledi. Sözleşme süresi konuşmadıklarını belirten Erol Bedir, Zafer'den iyi performans beklediklerini belirterek, transfer ücreti olarak aldığı paranın kendisine ve ailesine hayırlı olmasını diledi. İmza töreninde konuşan Zafer Demiray ise, "İnşallah Kayseri Erciyesspor, son durağım olacak. Her futbolcunun hayali uzun yıllar kulüplerde kalmaktır. Birkaç kulüp gezdikten sonra ben de Kayseri Erciyesspor'a geldim. Gelirken Erol Bey ile süre hakkında konuşmadık. Şimdi 1 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Umarım performansımı beğenirler ve uzun yıllar birlikte çalışırız" dedi. 

Konuşmalar ve imza töreni sonrasında yeni transfer Zafer Demiray, Kayseri Erciyesspor Başkan Vekili Erol Bedir, Basın Sözcüsü Aşkın Genç ve yöneticiler birlikte gazetecilere poz verdiler.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 17:54:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?