2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Kayseri MÜSİAD iftar verdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri şubesi, geleneksel iftar yemeğinde siyasileri, bürokratları ve Kayserili sanayici ve işadamlarını bir araya getirdi.

Elmacıoğlu İskender Et Lokantasında düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Candan Karlıtekin, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Arslan, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Sanayi ve Ticaret Müdürü Kamil Akçadırcı, Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Adıyaman, İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Müftü Yardımcısı Lütfi Çetinkaya, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hamdi Öksüzkaya, Oda Başkan ve Temsilcileri, İşadamları ile yaklaşık 250 MÜSİAD üyesi katıldı.

İftar yemeği sonrasında yıl sonuna kadar gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetleri hakkında bilgiler veren MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Şaban Çopuroğlu, Türkiye genelinde ekim ayı içerisinde "Kan Kardeşim Olur musun?" isimli kan bağışı kampanyası yapacaklarını söyledi. Türkiye geneli inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin katılacağı İnşaat Sektörü Kurul Toplantısı'nın 17 Kasım'da Kayseri şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşeceğini ifade eden Çopuroğlu, bu organizasyona yoğun ilgi beklediklerini kaydetti. Çopuroğlu,"İnşaat Sektörü Kurul Toplantısı'na Kayseri şubesi olarak ev sahipliği yapacağız. Bu organizasyonun tüm Türkiye'ye aktarılıp haberdar edilebilmesi için 7 ulusal gazete temsilcisi 2 gün boyunca şehrimizde olacak. Bu toplantıya 200-250 işadamımızın katılımını bekliyoruz. Kasım ayı içerisinde MÜSİAD Hatay şubesinin açılışını da yapacağız. Hatay açılışı ile şube sayımız 28'e çıkmış olacak. Yine 27-29 Kasım tarihleri arası Abu Dhabi, Birleşik Arap Emirlikleri'nde IBF (International Business Forum) 11. Uluslararası İş Forumu Kongresi, tüm Dünya'daki MÜSİAD temsilcilikleri ve Türkiye şubelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Bu foruma geçen yıl 2 bin yabancı işadamı katılmıştı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dhabi'deki bu foruma katılım için son başvuru tarihi 10 Ekim 2007 olduğunu hatırlatmak istiyorum. Aralık ayının ilk haftasında ise Konya şubemizin ev sahipliğinde Genel İdare Kurulu Toplantısı'nı yapacağız. Bu toplantıya üyelerimiz eş ve çocukları ile katılabilecekler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 17:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?