5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayseri Park'ta hijyen çalışması

KAYSERİ PARK'TA HİJYEN ÇALIŞMASI

Kayseri'de ayda 600 binden fazla kişinin ziyaret ettiği Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, hem çalışanların hem de ziyaretçilerin sağlığını korumak için özel temizlik ekibi görevlendirilirken, alışveriş merkezi belli aralıklarla özel solüsyonlarla yıkanıyor.

Domuz gribi ve çeşitli salgın hastalıklar için önlem alan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, temizlik çalışmalarına ağırlık verdi.

Ayda 600 binden fazla kişinin ziyaret ettiği merkez için özel eğitimli bir temizlik timi oluşturuldu.

Alışveriş merkezinin antibakteriyel özel solüsyonlarla dezenfekte edildiğini ifade eden Kayseri Park Genel Müdürü Muzaffer Gülöz, "Alışveriş merkezinin ortak kullanım alanlarını ve yemek katını sık sık temizliyoruz. Bunun yanı sıra herkesin temas ettiği korkulukları, merdiven başlarını, merdivenleri, tuvaletleri, tuvaletlerde bulunan muslukların başlarını ve elimizi değdirebileceğimiz her yeri özel solüsyonlarla yıkıyoruz" dedi.

Mikropların havada asılı kalmaması için de merkezi sık sık havalandırdıklarını ifade eden Gülöz, domuz gribinden dolayı müşteri sayısında herhangi bir azalma olmadığını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 11:41:04
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 15:47:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?