7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Kayseri Şeker’de görev değişimi

KAYSERİ ŞEKER’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Aralık ayında yönetim kurulu kararı ile geçici olarak Genel Müdürlük görevini üstlenen CEO Ayhan Teke görevini, Boğazlıyan Şeker Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı (Yatırım) Hasan Gökçe’ye devretti.

Bir süredir geçici olarak Genel Müdürlük görevini üstlenen CEO Ayhan Teke, bugün yapılan devir teslim töreni ile Genel Müdürlük görevini Boğazlıyan Şeker Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı (Yatırım) Hasan Gökçe’ye devretti. Devir-teslim sırasında Yönetim Kurulu üyeleri Faruk Fıratoğlu, Hurşit Dede, CEO Ayhan Teke, Denetim Kurulu Üyeleri İsmet Aksoy ve Mustafa Türkaslan’da hazır bulundu.

Burada kısa bir konuşma yapan CEO Ayhan Teke, Kayseri Şeker Fabrikası’nın Türkiye’nin en büyük şeker fabrikalarından bir tanesi olması nedeniyle, bu görevin büyük bir sorumluluk ve özveri gerektirdiğini belirterek, “Sayın Hasan Gökçe’nin bu görevi başarı ile yürüteceğinden şüphemiz yoktur. Kendisi sektörün tecrübeli ve deneyimli yöneticilerinden bir tanesidir. Bu nedenle kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Genel Müdür Hasan Gökçe ise omuzladığı bu görevin ne derece büyük sorumluluk gerektirdiğinin farkında olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Beni bu göreve layık gören değerli Yönetim Kurulu Başkanımıza ve üyelerimize, CEO’muz Sayın Ayhan Teke beye sonsuz teşekkür ediyorum. Umarım bu şirketin çok daha iyi noktalara gelebilmesi için hep birlikte mücadele ederiz. Ben de Genel Müdür olarak bu şirketin, hayatına başarıyla devam edebilmesi için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim."

KAYSERİ ŞEKER’DE GÖREV DEĞİŞİMİ
KAYSERİ ŞEKER’DE GÖREV DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 15:19:05
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 15:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?