4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri Sigarayı Bırakıyor'a tam destek

AK Parti Kadın Kolları Kayseri Meydan Gazetesi’nin öncülüğünde düzenlenen ve Kayseri Valiliği’nin, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü’nün, Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin ve Özal Sarraf’ın destek verdiği kampanyaya katılarak, kampanya çalışmalarına destek verdi.

Kampanya kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan tarihi Saat Kulesi’nde bir sergi açıldı.

Serginin açılışını Vali Mevlüt Bilici ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yaptı. Kampanyaya destek veren AK Parti Kadın Kolları üyeleri de sergiyi gezerek, Vali Mevlüt Bilici ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte kampanyaya destek verdiler.

AK Parti Kadın Kolları üyeleri önümüzdeki günlerde kampanya kapsamında, toplanan sigara paketlerini kampanyayı organize eden yetkililerden alarak, bu paketlerin Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmesini ve Kayseri’deki kampanyanın Türkiye ölçüsünde çok büyük bir kampanya olduğunu göstermiş olacaklar. Kampanya sayesinde Kayseri’de yaklaşık olarak 650 kişinin sigarayı bırakması sağlanmış oldu.

Kayseri Sigarayı Bırakıyor kampanyası 8 Ağustos’a kadar devam edecek ve bu süre içinde Cumhuriyet Meydanı’ndaki Saat Kulesi içerisinde açılan sigaranın zararları ile ilgili sergi de açık kalacak.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 20:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan barbaros IP: 88.252.137.xxx Tarih : 4.08.2008 22:54:23

BEN BU HABERE SEVİNDİM KAYSERİ SİGARAYI BIRAKIYOR NE MUTLU EM SİZİ 50 ZARALI