7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Kayseri Teksas'a döndü!

KAYSERİ TEKSAS'A DÖNDÜ: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde çıkan silahlı çatışmada bir kişi tabancayla vurularak öldürülürken, biri ağır 3 kişi de yaralandı. Talas ilçesinde çıkan kavgada ise 24 yaşındaki genç, 34 yaşındaki şahsı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

İlk olay, Kocasinan ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Kurşunların havada uçuştuğu çatışma sırasında 2 çocuk babası E.A. (32) olay yerinde hayatını kaybederken, M.K. ile S.D. ve E.D. ise yaralandı. Kurşunların vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmesiyle yaralanan M.K.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, polis olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Diğer olay ise Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde yaşandı. Saat 22.30 sıralarında 24 yaşındaki O.B. ile 34 yaşındaki E.Y. arasında kavga çıktı. Henüz nedeni öğrenilemeyen kavgada, O.B. belinden çıkardığı bıçakla E.Y.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Ağır yaralanan E.Y. hayatını kaybederken, O.B. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Alarma geçen polis her iki olayla ilgili zanlıları gözaltına alırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2011 Cumartesi 23:20:02
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 15:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?