4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri ve Erciyes'e yeni soluk

Kayseri'nin Erciyes Tekir Yaylası'nda bulunan Mirada Del Lago ve Mirada Del Monte otelleri, yeni bir yapılanma içerisine girerek Erciyes'e ve Kayseri'ye yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

2007 yılında açılışı yapılan Mirada Del Lago ve Mirada Del Monte otellerinde kış sezonu öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Yönetim, idari ve hizmet kadrolarında büyük bir değişimin yaşandığı her iki otelde genel müdürlük görevine ise Kayseri'yi çok iyi tanıdığı belirten Namık Kemal Yalçınsu getirildi. Genel Müdür Yalçınsu ve ekibi, otellerinde Kayseriliyi ön planda tutarak çok uygun fiyatlarla, en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini kaydetti.

Kurban Bayramı öncesine kadar özellikle Kayserili misafirlerine çok cazip fiyatta konaklama imkanı sunacaklarını söyleyen Genel Müdür Yalçınsu, yeni göreve başlaması sebebiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aksa Turizm İşletmeleri'ne bağlı Türkiye'deki üç otelden ikisinin Erciyes'te, birinin ise Antalya'da olduğunun altını çizen Yalçınsu, “Kazancı Holding bünyesinde yer alan Aksa Turizm İşletmeleri'nde 3 otel bulunmaktadır. Bunlardan ilki Antalya'daki Mirada Del Mar, diğer ikisi ise Kayseri Erciyes'te bulunan Mirada Del Lago ve Mirada Del Monte'dir. Mirada, İspanyolca 'Bakış' anlamına gelmektedir. Erciyes'teki otellerimiz dağa bakış, Antalya'daki otelimiz ise denize bakış anlamındadır. Erciyes'te bulunan otellerimizin kendi şehrine ait bir konsept içerisinde. Otelimizin inşasında Kayseri'nin taşları kullanılmış. Şöyle bir sloganla ortaya çıktık. 'Ne olursan ol, dağa gel'. Burada yeni açılan otelimizin Kayseri ile kaynaşmasını sağlayacak, ekibimiz de zaten Kayserili. Benim zaten daha önce Kayseri'de 1.5 yılım geçti. Ben ve grubum Kayseri halkını çok yakından tanıyoruz. Burada eğlencesinden konaklamasına kadar, Kayseri'nin merkezinde bir otelde kalınabilecek uygunlukta fiyatlarla hizmet vereceğiz. Bu sene bizim promosyon senemiz, Kayseri'yi buraya çekmek istiyoruz. Bununla ilgili olarak da Kurban Bayramı'na kadar iki kişilik yarım pansiyon plus fiyatımızı 120 YTL yaptık. Antalya'nın, Uludağ'ın sistemlerini Kayseri'yle tanıştırmak istiyoruz. Yarım pansiyon pluslar, tam pansiyon pluslar ve yılbaşında da denemeyi düşündüğümüz her şey dahil sistemini Kayseri halkına uygun fiyatlarla yaşatmak istiyoruz. Burada konaklamadan daha öncelikli olan misyonumuz, Kayseri halkını otelcilikle iyice kaynaştırabilmek. Bununla ilgili çok deneyimli ekibimiz var. Mutfak ustamız Kayserili, tabii ki mantıdan vazgeçmemiz mümkün değil. Erciyes'i biraz farklı tutarak insanları dağa çıkartıp, Kayseriliyi ön planda tutuyoruz. Tabi ki bunun için satış ekibimiz yabancı gruplarla da konuşuyor. Rusya, Ukrayna, İstanbul ve iç pazarla temaslarımız var, ama Kayseri bizim için değişilmez bir şey. Önce Kayseri geliyor. Bu yapı itibarı ile burada hem eğlencesi ile hem konaklaması ile hem sistemimiz ile insanlar dışarıdan baktıkları zaman 'İşte 5 yıldızlı otel, içeriye girsek. Her şey dünyanın parasıdır' diye düşünmesin. Biz bunu daha önce şehir merkezinde uyguladık. Şimdi bunu Erciyes'te uygulayacağız. Ben ve gurubum, çok uygun fiyatlarla, Kayseri halkının huzurundayız, emrindeyiz” diye konuştu.

Kazancı Holding denetleme departmanı görevlisi Murat Kaya ise, Kayseri'nin gelişmekte olan bir yer olduğunu belirterek Erciyes'in önemli ana projeleri bulunduğunu vurguladı. Kaya, Kazancı Holding yönetiminin bu projeleri yakından takip ettiğini, turizmdeki gelişmelere bağlı olarak sektörel yatırımların yapılacağına dikkati çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 10:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?