5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayseri Yiğido'ya acımadı

Turkcell Süper Lig'in 12. hafta maçında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'u 4-2 mağlup etti.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 7 ve 51. dakikada Gökhan Emreciksin ve 34 ve 53. dakikada Makukula attı. Ev sahibinin golleri ise 49. dakikada Kamanan ve 73. dakikada Sedat'tan geldi.

Bu sonucun ardından Kayserispor puanını 22'ye yükseltti ve haftayı 5. sırada kapattı. Sivasspor ise 7 puanla 16. sırada kaldı.

SİVASSPOR-KAYSERİSPOR MAÇINDA OLAY

Süper Lİg'de Sivasspor ile Kayserispor arasında oynanan maçta iki takım taraftarı arasında gerginlik yaşandı. Olayların büyümemesi için Kayseri taraftarı polis ekiplerince devre arasında stattan çkarıldı. Olayda bir güvenlik görevlisi yaralanırken 2 Kayseri taraftarı gözaltına alındı.

İki takım taraftarlaır arasında maç başından itibaren yaşanan gerginlik, devre arasında Kayserisporluların 'Sivasspor kümeye' tezahüratı üzerine zirveye çıktı. Sivasspor taraftarının tepkisine konuk takım taraftarları tribün koltuklarını kırıp atarak karşılık verdi. Polisin müdahalesine rağmen gerginlik giderilemeyince Kayseri'den maçı izlemek için gelen 100 dolayında taraftarlar polis tarafından tribünden stadın dışına çıkarılarak ikinci devreyi izlemelerine izin verilmedi.Taşkınlık yapan taraftarlar stat yanındaki spor salonunun camlarını da kırdı. Çıkan olaylarda bir özel güvenlik görevlisi taraftarların attığı taşlarla elinden ve başından yaralandı. Yaralı görevcli ambulans ile hastaneye götürüldü. Olay çıkaran 2 Kayserispor taraftarı da polis ekiplerince gözaltına alındı. Diğer taraftarlar ise çevik kuvvet polisleri eşliğinde Kayseri'ye gönderilmek üzere otobüslerine götürüldü.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 22:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?