4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri'de 3 puan sevinci

Kayserispor, kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek, 4 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk yarıda iki takımın dengeli bir oyun ortaya koyduğunu söyleyerek, "İlk yarıda fazla bir pozisyon yoktu. Yediğimiz gole kadar oyunun kontrolünü elimizde tutuyorduk. Ama yediğimiz golün ardından, oyunun kontrolü tamamen Kayserispor lehine gelişti. Gol yiyebiliriz, ama oyundan kopmamamız gerekirdi. Oyunu lehimize çevirmek için gerekli hamleleri yapamadık ve 90. dakikada gelen penaltı gölüyle 2-0 mağlup olduk. Bizim için önümüzdeki Kocaelispor maçı çok önemli. Bizim için bir hedef maçı. O maçı kazanmak istiyoruz, devre arası da bize iyi bir tedavi olacak diye düşünüyorum. Kayserispor'u tebrik ediyorum" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, 4 hafta üst üste berabere kaldıktan sonra ligin güçlü takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kafkas, "Özellikle oyunun ikinci yarısında iyi oynayan takım bizdik. Bol pozisyon ürettik ve takım görünümüne büründük. Zaten takımın gerçek kimliği de bu. Sıkıntılar yaşıyoruz, özellikle çok talihsiz sakatlıklar ve hastalıklar yakamızı bırakmıyor. Buna rağmen genç oyuncularımızın ortaya koyduğu performans bizi memnun etti. Her zaman söylüyorum, biraz sabretmek gerekir. Çok yakında bu gençlerimiz Kayserispor'un yıldızı olacak" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tecrübeli futbolcusu Okan Buruk da, maçın 60. dakikaya kadar ortada gittiğini söyleyerek, "Biz de o dakikalarda pozisyon bulsak maçı kazanabilirdik. Maçı 2-0 kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

Kayserisporlu futbolcu Turgay ise, "Özlediğimiz futbolu sahaya yansıttık. 3 puan bizim için çok önemliydi. 4 haftadır galip gelemiyorduk. Gol yemeden 2 gol attık. Önümüzde tek maç kaldı, onu da kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 16:55:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?