1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayseri'de banka soygunu girişimi

Kayseri'de bir banka şubesinde veznedara tehdit mektubu veren şahıs, veznedarın korkup çığlık atması üzerine kaçarken sivil polisler tarafından yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, önceki gün özel bir bankanın Bankalar Caddesi'ndeki şubesine gelen Zafer A, veznedar Özlem G'ye sargı bulunan elindeki metal cismi silah gibi doğrultarak bir mektup uzattı.

Uzatılan mektubu alan veznedar Özlem G., mektupta ''Türk İntikam Timi için acele 6 bin YTL hazırla. Parayı 6 adet bin YTL olarak hazırla. Bu isteğimizi geri çevirirsen üzerimdeki bombayı patlatırım. Polise haber verirsen üzerimdeki bombayı patlatırım, hepimiz ölürüz'' yazdığını görünce korkup çığlık atarak bayılmış, kaçmak isteyen Zafer A. banka güvenlik görevlileri ve çevredeki sivil polis ekipleri tarafından yakalanmıştı.

Yapılan sorgulama sonrasında Zafer A'nın ''Türk İntikam Timi'' ile bir ilgisinin bulunmadığı, banka görevlisini korkutmak için mektuba böyle bir ifade yazdığını söylediği öğrenildi. Gurbetçi bir ailenin çocuğu olan ve uzun süre Almanya'da kaldığı bildirilen 31 yaşındaki Zafer A, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 18:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?