4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri'de cinayet...

Edinilen bilgiye göre, Girgin ve Ceran ailelerinin çocukları iki gün önce kavga ettiler. Kavga sonrasında çocukların anneleri ve ardından da babaları kavga etmeye başladı.

 Karakolda sonuçlanan kavga sonrasında her iki aile de karakoldan çıkarak evlerine doğru yola çıktılar. Karakol arkasında aile fertleri tekrar kavga etmeye başladılar. Kavga sırasında her iki ailenin de fertleri bıçak çekti.

Küçük Mustafa Mahallesi Nazımbey Bulvarı üzerinde meydana gelen kavga sonrasında, İbrahim Ceran isimli şahıs, üzerinde taşıdığı bıçak ile İbrahim Ülger, Cuma Ülger ve Medeni Girgin isimli şahısları bıçakladı.

Olay sonrasında hastaneye kaldırılan yaralılardan Medeni Girgin (35), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İbrahim Ceran olay sonrasında, olay yerine yakın bir yerde başından yaralı olarak polis tarafından bulundu. Ceran’ın yanında bulunan ve olaya karıştığı belirlenen Hürü Tanrıkulu da polis tarafından gözaltına alındı.


Yaralılar, Kayseri Devlet hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edilirken, olayı gerçekleştiren İbrahim Ceran emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Ceran, savcılık tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

iha-kayseri
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2004 Perşembe 18:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?