5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayseri'de elektrik kesintisi!

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. tarafından trafo merkezlerinde yapılacak olan zorunlu bakım onarım çalışmaları nedeniyle hafta sonu bazı yerleşim birimlerine 7 saat süreyle elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, DM-1 Dağıtım Merkezi ve Erciyes 10 İndirici Merkez'de bakım onarım çalışması yapılacağı belirtildi.

Çalışmalar kapsamında 9 Mayıs Cumartesi günü 09.00-16.00 saatleri arasında; Gömeç, Güneşli, Sarımsaklı, Çavuşağa, Saraycık, Doruklu, Eğim, Koçcağız, Höbek, Kızık, Salur, Karahöyük, Hasancı, Kuşcu, Boyacı, Mollahacı, Yüreğil, Çevril köyleri, Gömeç benzinlikler, B. Tuzhisar, Karakaya, Kardeşler, Burhaniye, Bünyan yolu üzeri Aktaş kömür, Sarımsaklı Barajı, benzinlikler, Sarımsaklı T.M.O., ÇİMSA, BÜNSA, Bağpınar Gayrihani mahallesine enerji verilmeyeceği kaydedildi.

10 Mayıs 2009 Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında ise Kumarlı mevkii fabrikaları, Doğu Sanayi, Küçük Sanayi sitesi, Galericiler sitesi, Argıncık Cengiz Topel Mahallesi, çevre yolu karayolları sosyal tesisleri ile Mimarsinan kavşağı arası, Yüzbaşıoğlu İlköğretim Okulu ve civarı, Yıldızevler, Uğurevler ve Ovakent mahalleleri, Mimarsinan kasabası, Gökkent Mahallesi, Konaklar, Tavlusun, Germir, Oylum fabrikası, Germiraltı KASKİ su pompaları, Kayabağ, Erciyes evler ve Mimarsinan Mahallesi'nin bir bölümüne elektrik verilemeyeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 12:54:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?