30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayseri'de feci kaza

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2'si ağır 14 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kayseri-Niğde karayolu 30. kilometresi Garipçe Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Ramazan Güzel yönetimindeki 38 NP 863 plakalı yolcu minübüsü, tekerinin çıkması ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. 

Kazada, sürücüs Ramazan Güzel ile minübüs içerisinde bulunan yolculardan Menderes Karavat (35), Hürü Güzel (40), Hüseyin Güzel, İsmail Güzel, Zehra Aydın (24), Naci Aydın, 5 aylık Ayşegül Aydın, Hafize Aydın (5), Vildan Aydın (4), Havva Aydın (28), Nihat Aydın (30) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Adem Güzel kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Sultan Güzel (18) ile 6 aylık Mehmet Güzel hayati tehlike kaydıyla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayı haber alan yaralıların yakınları, olay yerinde ve hastanede sinir krizi geçirdiler. 

Öte yandan kazadan sonra olay yerinden geçen ve sürücüsü belirlenemeyen bir minübüs, yaralılara yardım etmek için durduğu sırada alev alarak yandı. İtfaiye tarafından yangın söndürülürken, minübüste büyük maddi hasar meydana geldi. 

Kazada ölen ve yaralananların Yeşilhisar İlçesi'ne bağlı Çadırkaya Köyü'nden Kayseri'ye bayram tatilinden dönen yolcular olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2006 Çarşamba 16:07:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin AYDIN IP: 88.232.80.xxx Tarih : 25.10.2006 23:29:08
Adem GÜZEL'severdim allah rahmet eylesin. ailesine başsağlığını buradan iletiyorum