3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri'de haraç almaya gittiği kahveden sedyede çıktı...

Kayseri'de haraç almak amacıyla girdiği kahvehanede bulunan şahısları silahla rehin alan Mesut Mutlu isimli şahıs, kahvehanedekiler tarafından dövülerek komaya sokuldu.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Fatih Mahallesi'nde bulunan Dinç Okey Salonu'na gelen Mesut Mutlu isimli şahıs, kahvehane sahibinden haraç istedi. Haraç vermek istemeyen kahvehane sahibi ve yanında bulunan arkadaşları ile Mesut Mutlu arasında tartışma çıktı. Mutlu, üzerinde taşıdığı silahını çekerek kahvehanede bulunan şahısları rehin aldı. Kahvehanenin duvarlarına ateş eden Mutlu, haraç vermedikleri taktirde kahvehane sahibi ve arkadaşlarını öldürmekle tehdit etti. Mesut Mutlu'nun bir anlık boşluğundan faydalanan kahvehane sahipleri ve arkadaşları, şahsın elindeki silahı almayı başardılar. Kendisinden haraç istenmesine sinirlenen kahvehane sahipleri ve arkadaşları, elinden silahını aldıkları Mesut Mutlu'ya dayak atmaya başladılar. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde komaya giren ve aşırı kan kaybeden Mutlu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kahvehaneyi çalıştırdıkları öğrenilen Fırat Gökoğlu, kardeşi Hakan Gökoğlu ve Davut Kahraman ile olaya karışan 5 kişi polis tarafından
gözaltına alındı. Mesut Mutlu, Kayseri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha-kayseri
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2004 Cuma 11:40:50
Güncelleme :9 Temmuz 2004 Cuma 11:47:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?