30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayseri'de huzur operasyonu

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, il merkezinde ve merkez ilçelerde "Huzur Operasyonu" düzenledi. Operasyonda haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama kararı bulunan bazı şahıslar gözaltına alınırken, araçlarda yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ve bıçak ele geçirildi.
 
Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından, hafta başından bu yana şehrin değişik bölgelerinde gerçekleştirdiği denetimlerini aralıksız sürdürülüyor. "Huzur Operasyonu" adı altında gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda kahvehane, kafeterya, internet kafeler ve eğlence merkezlerine şok baskınlar düzenledi. 2 saat süreyle devam eden denetimler sırasında kimlik kontrolü yapan polis, haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama kararı bulunan bazı şahısları gözaltına aldı. 

5 ayrı noktada düzenlenen sabit uygulamada ise araçlar ve sürücüler kontrol edildi. Huzur operasyonuna katılan trafik polisleri ise alkollü ve ehliyetsiz araç kullanan sürücüler hakkında işlem yaparken, denetimler sırasında araçlar ve yayalar üzerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda tabanca ve bıçak ele geçirildi. 

Kayseri halkı, polisin yaptığı bu tür denetimlerin suçların azalmasında büyük rol oynayacağını belirtirken, denetimlerin hafta sonuna kadar aralıksız süreceği kaydedildi.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 11:09:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?