3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri'de jandarmanın düzenlediği 'çete' operasyonu: 29 kişi yakalandı...

Bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri Nevşehir'in Kozaklı İlçesi ve Kayseri'de yaptıkları operasyonlarda "adam öldürme, yaralama, darp, çıplak fotoğraf çekerek şantaj yapma, silah zoruyla senet imzalatma" suçlarını işledikleri iddia edilen ve aralarında Kozaklı İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis memuru Bayram Ö.'nün de bulunduğu Bülent A., Vedat G., Mustafa A., Rıdvan A., Mevlüt A., Beyazıt B., Özgür Ö., Zafer B., Serkan U., Sancar Ç., Bektaş T., İlyas E., Canik Y., Sertaş A., Hakkı B., Aslan Ö., Sami Y., Halil C., Tekin D., Bahtiyar Ç., Fevzi M., Recep M., Bülent A., Bayram A., Yılmaz G., Sırrı Y., Ümmühan A. ve Hakan Y. adındaki 29 şahsı yakalayarak gözaltına aldı.
Sanıkların ev ve işyerlerinde yapılan aramada 5 adet tabanca, 77 adet mermi, 4 adet çelik yelek, 2'si otomatik, 1'i pompalı olmak üzere 5 adet av tüfeği ile 1 adet Mercedes marka zırhlı otomobil ele geçirildi.
Kozaklı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek olan sanıkların daha önce Yalova'da Şükrü Çetin adındaki bir şahsı öldürdükleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha-kayseri
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2004 Cumartesi 18:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa demir IP: 78.160.96.xxx Tarih : 18.11.2008 15:39:15

canım özgül abim biz biliyoruz senin bu olayla bi alakan olmadığını sadece bir arkadaş kurbanı olduğunu abi herkesinde bilmesini isterim senin suçunun olmadığını kalbimmiz seninle abi gönlün rahat olsun can abim saygılar.mustafa demir.......