3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri'de kaçak sigara operasyonu

Kayseri'de bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, arama yaptıkları bir evde bin 780 paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi aranıyor.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne yapılan bir telefon ihbarında, Hürriyet Mahallesi Sarmaşık Sokak'ta ailesiyle birlikte ikamet eden Hatip Aslan'ın yurt dışından yabancı sigara getirdiği ve Kayseri'de sattığı bildirildi. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, evde yaptıkları aramalarda sigaraların, daha önceden de kaçak sigara suçundan sabıkası bulunan Hatip Aslan ve kardeşi Şakir Aslan'a ait olduğunu tespit etti. Yapılan aramada sigaralar ele geçirilirken, şahıslara ulaşılamadı.
Ev sahibi Ayhan Aslan, sigaraların Şakir ve Hatip Aslan'a ait olduğunu belirtirken, şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan ev aramasında ele geçirilen 390 adet Benttly marka sigara, 360 adet Gold Bond marka sigara, 400 adet Ese marka sigara, 490 adet Capital marka sigara ve 140 adet Pilot marka sigara polis tarafından zapt edildi. Ele geçirilen bin 780 paket sigara, yapılan işlemlerin ardından Gümrük Müdürlüğü'ne gönderilecek.
Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.
KAYSERİ - İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2004 Salı 00:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?