4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri'de kan davası cinayeti

Kayseri’de, aralarında kan davası olduğu öğrenilen iki aileye mensup kişiler arasında çıkan kavga kanlı bitti. Sokak ortasında kafasına isabet eden kurşunlarla ölen şahsın yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi, cinayeti işledikten sonra kayıplara karışan, zanlılardan biri aranıyor.
Edinilen bilgiye göre, Argıncık Alsancak Mahallesi 4. Cadde üzerinde dün gece; daha önce Çimen ailesinden bir kişiyi öldürmüş olan Fahrettin Töreli (31) ile sözü edilen aileye mensup bir grup tesadüfen karşılaştı. Şahıslar arasında çıkan tartışmanın ardından yalnız olan Töreli, kaçmak istedi. Fahrettin Töreli, silahla kendisini kovalayan, araç içerisindeki Yaşar Ç. (27), Mesut Ç. (31), Hayrullah P. (28) ve Uğur A. (28) tarafından bir arasokakta sıkıştırıldı. Daha sonra Töreli’ye ateş açıldı. Fahrettin Töreli kafasına isabet eden 3 kurşun ile hayatını kaybetti.
Cinayet sonrası araç ile kaçan şahıslar ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Mimarsinan Kasabası’nda bulunan Mim-Sin Siteleri’nde, polis olaya karışan 4 şahıstan 3’ünü yakalarken, diğer zanlı Mesut Çimen ise kaçmayı başardı.
Ölen Fahrettin Töreli’nin yakınları, haberi alarak geldikleri olay yerinde sinir krizi geçirdiler. Polis tarafından güçlükle sakinleştirilen Töreli’nin yakınları, daha sonra polis otosuna bindirilerek hastaneye götürüldü. Töreli’nin cesedi otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan zanlı Mesut Çimen’in yakalanmasına çalışılıyor.
KAYSERİ - İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2004 Çarşamba 14:12:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?