30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayseri'de kaza, 21 yaralı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında, 21 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, dün saat 00.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Kayseri'den Develi İlçesi'ne giden ve kına gecesinden dönen 21 kişiyi taşıyan Mustafa Avcılar yönetimindeki 38 FT 555 plakalı minibüs, Kartal Kavşağı'na girdiği sırada alkollü olduğu öğrenilen ve aniden yola çıkan Erdal Tanrıkulu idaresindeki 38 PP 687 plakalı otomobille çarpıştı. 

Çarpmanın etkisiyle 21 kişiyi taşıyan minibüs kavşak ortasında takla attı. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen otomobil sürücüsü ise, otomobilin içinde sıkıştı. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla 21 yaralı hastaneye sevk edilirken, otomobilinde sıkışan sürücü ise itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmalarıyla sıkıştığı yerden çıkartıldı. 

Kazada yaralanan Erdal Tanrıkulu, Asiye Yanar, Tunay Bilişik, Mihriban Bilişik, Elif Bilişik, Muharrem Bilişik, Elif Karaman, Yusuf Karaman, Zahide Çoban, Songül Çoban, Elmas Çoban, Döndü Çoban ve ismi belirlenemeyen 9 kişi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi ve Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. 

Öte yandan, kaza nedeniyle yol 1 saat süreyle trafiğe kapatılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2006 Cumartesi 10:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?