4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri'de kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Kayseri'de otomobil ile kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kocasinan ilçesi çevre yolu üzerindeki Galericiler Sitesi önünde meydana geldi.

Alaattin H. yönetimindeki 38 UR 017 plakalı otomobil, iddiaya göre yabancı plakalı bir başka otomobilin sıkıştırması üzerine karşı şeride geçince Mustafa Y. idaresindeki 38 DA 711 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı.

Savaş alanına dönen olay yerinde, kamyon sürücüsü Mustafa Y. ve otomobil içerisinde bulunan Muharrem H., Sabiha H., Alaattin H., Mehmet Ali H. ve H.H. ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen çok sayıda ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobilde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybeden Canan H. ise itfaiye ekiplerinin yarım saat süren kurtarma çalışmasının sonrasında çıkarılarak ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

Trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 15:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Derz IP: 88.228.160.xxx Tarih : 22.07.2008 09:22:25

Yurtdışında çalışan gurbetçiler ülkelerine dönünce sanki uzaya gitmiş, trafik kuralları burada geçerli değil gibi araç kullanıyorlar. Aynı gün bu alana yakın bir yerde de gurbetçi bir vatandaç aracıyla trafik polisinin aracına çarptı. Sonrada bizler iki taraftada dışlanıyoruz diye hayıflanıyorlar.