1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayseri'de kaza: 1 yaralı

Kayseri'de bayan sürücünün kullandığı otomobil, önce kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile, ardından refüjde bulunan trafik ışıklarına çarptı. Kazada bayan sürücü yaralanırken, oğlu ise gözyaşlarını tutamadı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Çevreyol üzerinde meydana geldi. Ebru T. yönetimindeki 38 DA 538 plakalı özel otomobil, çevreyol üzerinde seyrettiği sırada Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri yakınında bulunan trafik ışıkları kırmızıya geçti. Akşam saatlerinde güneşin karşıdan gelmesi nedeniyle kırmızı ışığı fark edemeyen Ebru T, önce ışıkta bekleyen 297 ACF 67 yabancı plakalı bir otomobile, ardından da refüjde bulunan sinyalizasyon ışıklarına çarptı. Kazada otomobiller hasar görürken, Ebru T. yaralandı.

Otomobilden çevreden gelen vatandaşlar tarafından çıkartılan Ebru T.'nin, daha sonra refüjde bulunan çimlerin üzerine yatırılarak ilk müdahalesi yapıldı. Bu sırada oğlu D.A, bir an olsun annesinin yanından ayrılmadı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra sedyeye konulan Ebru T, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Annesinin yanından ayrılmayan D.A, ambulansa konulması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2007 Cumartesi 10:37:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?