1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayseri'de kaza:24 yaralı

Kayseri'de bir minibüsün Gediz Köprüsü'nden aşağı uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 24 kişinin ağır şekilde yaralandığı kaydedildi.


Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Yahyalı ilçesi Kapuzbaşı Şelalesi Yeşilköprü mevkiinde seyreden Remzi A. yönetimindeki 38 D 3582 bir minibüs, frenlerinin boşalması sonucu Gediz Köprüsü'nden aşağı uçtu. Kazada Mehmet Tufan, Yakup Bitmez, Fatma Sefil, Selver Özçelik, Ali Sefil, Hamza Yılan, Ayşe Sefil, Yasemin Sefil, Yasin Sefil, Ömer Berver, Elif İbili, Ahmet Harun, Osman İbili, Nazife Öksüz, Mehmet Gürbüz, Ahmet Harun ve 10 yaşındaki torunu Ahmet Harun, Lütfiye Gürbüz, Nurullah Demir, Durdu Aşıkoğlu, Raziye Kozak, Mehmet Kızak, Ömercan Öksüz ve Adem Öksüz isimli şahıslar yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Yahyalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada, yaralılardan durumunun ağır olduğu belirtilen 14 kişi, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Gevher Nesibe Hastanesi ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'ne sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2007 Cuma 22:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?