1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayseri'de korkutan yangın

Kayseri'de kimlikleri tespit edilemeyen kişi yada kişiler tarafından ateşe verilen arazi, Sümer Kampusu içine kadar yayıldı. Yanan araziyi söndürmek için Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 5 aracıyla seferber olurken, ateşler içinden yanmaktan son anda kurtarılan hayvanlar da vardı.


Edinilen bilgiye göre Barboros Mahallesi üzerinde bulunan boş bir arazi de yangın çıktı. Kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından ateşe verildiği iddia edilen yangın, rüzgarın da etkisiyle yayıldı. Sümer Kampusu içine kadar ilerleyen yangına 5 aracıyla müdahale eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

Bazı itfaiye erleri, ellerindeki küreklerle yangını söndürmek için çabalarken, bazıları ise yanmaya devam eden ağaçları fıskiye ile soğutmaya uğraşıyor. Bu arada bir itfaiye eri, alevler içinde kalan bir kaplumbağayı yanmaktan son anda kurtardı. Yapılan çalışmalar sonrası yangın kontrol altına alınırken, 20 dönümlük arazinin yandığı öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 02:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?