4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri'de muhteşem akrobasi şovu

Ünlü Fransız akrobasi pilotu Romuald Sunny ve ekibi, Kayserililer'e birbirinden heyecanlı manevralar ve unutulmaz bir akrobasi ziyafeti yaşattı.

'Volkswagen Akrobasi Show 2005', Anadolu turnesinin ilk ayağını, Kayseri Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirdi. Volkswagen Ticari Araç'ın Caddy ve Yeni Nesil Transporter modelleri kullanılarak gerçekleştirilen şov, birbirinden muhteşem manevraları ile izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Ünlü Fransız akrobasi pilotu Romuald Sunny ve ekibi tarafından gerçekleştirilen şov, araçların 45 derece yatırılarak 2 teker üzerinde sürülmeleri ile başladı. Gösterinin en heyecanlı anlarından biri ise Romuald Sunny'nin, Volkswagen Caddy ile iki tekerlek üzerinde 2 kişinin arasından geçip, üçüncü kişinin tam önünde aracı dört tekerlek üzerine düşürmesi oldu. Dünyada ticari araçlar ile ilk kez gerçekleştirilen 'Volkswagen Ticari Araç Akrobasi Show 2005'te gösterdiği performans ile Romuald Sunny'nin başını çektiği akrobasi ekibinin yanı sıra Volkswagen'in Caddy ve Yeni Nesil Transporter modelleri de hayranlık uyandırdı. Volkswagen'in Kayseri yetkili satıcısı Öz-Sa Otomotiv'in desteği ile düzenlenen şovun sunuculuğunu ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Volkan Severcan yaptı. Akrobasi şov, dans grubunun gösterileri ile renklendi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 01:36:19
Güncelleme :16 Temmuz 2005 Cumartesi 18:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?