5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayseri'de puanlar paylaşıldı

Ligin 7. haftasında Kadir Has Stadyumunda oynanan Kayserispor,Kasımpaşaspor maçında gol sesi çıkmadı. 0-0 golsüz sona eren maçın ardından ligdeki ilk 1 puanını Kayseri’den alan Kasımpaşaspor’da sevinç yaşanırken, sahasında 2 puan kaybeden Kayserispor’da

Geçen hafta Beşiktaş’ı Makukula’nın tek golüyle yenen Kayserispor bu hafta sahasında 0 puanıyla ligin son sırasındaki Kasımpaşaspor’u konuk etti.

Az sayıdaki taraftarının desteğiyle maça çıkan Kayserispor gol yollarında etkili olamadı. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın cezalı olduğu haftada Sarı kırmızılı ekibi yedek kulübesinden antrenör Cüneyt Dumlupınar yönetti.

İki takımında gol atmada kısır bir görüntü sergilediği maç 0-0 golsüz sona erdi. Maç sonrası bu sezon ilk 1 puanını alan Kasımpaşaspor’da sevinç yaşanırken, sahasında 2 puan kaybeden Kayserispor’da ise üzüntü hakimdi.

Maç sonrası konuşan Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, iki takım arasında heyecanlı ve centilmence bir mücadele sergilendiğini iddia etti. Kasımpaşaspor’lu futbolculardan Murat Erdoğan ise Kayserispor karşısından alınan 1 puanın kendileri için önemli bir çıkış olduğunu söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın cezalı olduğu haftada takımı yedek kulübesinden yöneten antrenör Cüneyt Dumlupınar ise geçen hafta 1-0 kazandıkları Beşiktaş galibiyetinin anlam kazanması için bu maça büyük önem verdiklerini; Ancak istedikleri başarıyı yakalayamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Dumlupınar, hakem Özgür Yankaya’yı ise sık sık düdük çalarak maçı duraklattığı için eleştirdi.

STAT: Kadir Has

 HAKEMLER:Özgür Yankaya (7), Serkan Akarca (7), Mehmet Şahan Yılmaz (7)

KAYSERİSPOR: Souleymanou (6)- Durmuş (5) (Dk.79 Gökhan Emreciksin 5), Ali Turan (7), Aydın (6), Toledo (6) - Mehmet Eren (6), Furkan (6) (Dk.90 Ömer), Olembe (5) (Dk.52 Triosi 4), Bilal Aziz (6) - Cangele (7), Makukula (6)

KASIMPAŞA: Tolga (5)- Ali Güneş (6), Koray Avcı (5), Barış (5), Sancak (6) - Emre Toraman (6), Murat Erdoğan (7) (Dk.83 Özgür), Yasir (6) (Dk.80 Murat Akın 4), Keller (6) - Azar Karadaş (5), Moritz (7) (Dk.86 Cenk)

SARI KARTLAR: Furkan, Durmuş (Kayserispor), Ali Güneş, Emre Toraman, Barış, Dk.87 Murat Akın (Kasımpaşa)

 

Ajanslar
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 09:11:16
Güncelleme :28 Eylül 2009 Pazartesi 09:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?