3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri’de Ramazan akşamları renkli geçecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan Şenlikleriyle bu yılki Ramazan akşamları çok farklı ve renkli geçecek.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ramazan’ın başlamasına artık sayılı günler kaldığına dikkat çekerek, "Öncelikle tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan ayını şimdiden tebrik ederim. Allah hepimize sağlık, selamet ve huzur içerisinde bir Ramazan nasip etsin. Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl Ramazan akşamlarını daha bir farklı ve renkli yaşatmak amacıyla bir dizi etkinlik planladık.

’Osmanlı Sokağı’nda Ramazan Şenlikleri’ adı altında gerçekleşecek programda geleneksel Türk Tiyatrosu olan Orta Oyunu’ndan Sema gösterilerine, kitap satış standlarından imza günlerine kadar birçok farklı etkinlik yer alacak. Tüm hemşehrilerimizi şimdiden Fuar Alanı’ndaki Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek bu etkinliklere davet ediyorum" dedi.

17 Ekim Pazar günü başlayacak ve Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak takip edilecek etkinliklerde kitap satış standları, yazarlarla sohbetler ve imza günlerinin yanı sıra Orta oyunu, Hacivat-Karagöz, musiki konserleri ve sema gösterileri, Türk el sanatları atölyeleri, animatörler, kukla gösterileri ve kır kahvesi yer alacak.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2004 Salı 10:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?