1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayseri'de ramazan bayramı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma, kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin ev sahipliği yaptığı bayramlaşma programına AK Parti Kayseri milletvekilleri Sadık Yakut, Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, İller Bankası Genel Müdürü Hidayet Atasoy ile belediye meclis üyeleri, partililer, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve belediye yöneticileri katıldı. 

Bayramlaşma programında basın mensuplarına açıklamalar yapan Başkan Özhaseki, bayramın neşe ve sevinç kaynağı olduğuna vurgu yaparak, "Kayseri'de bayram huzur içerisinde geçiyor. Bu şehirde bir huzur ortamı var, bereket var. Bu huzurlu ve bereketli ortamın devamını dileyerek, tüm hemşerilerimizin bayramını bir kez daha kutluyorum" dedi. 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'ne ait gençlik merkezlerinde OKS'ye hazırlık kursu gören 120 öğrenci ve öğretmenleri de bayramlaşma programına katılarak Başkan Özhaseki'nin bayramını tebrik etti. 

Oldukça keyifli bir ortamda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Özhaseki, onlarla sohbet ederek, başarı için tavsiyelerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2007 Cumartesi 14:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?