8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayseri’de satış elemanı yetiştirilecek

KAYSERİ’DE SATIŞ ELEMANI YETİŞTİRİLECEK

Talas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü tarafından yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından da finanse edilen “Yağ Satarım Bal Satarım Ustam Ölmüş Ben Satarım” isimli proje kapsamında, Kayseri’de satış elemanı yetiştirilecek.

Düzenlenen sabah kahvaltısında tanıtımı yapılan ‘Satış Elemanı Yetiştirme’ projesi il birlikte, Kayseri’de üniversite, ilk ve ortaöğretim mezunu genç işsizlerin, eğitim seviyesi düşük ve erken yaşta okulu bırakan gençlerin, eğitimine devam etmekte olan genç nüfusun mesleki eğitim almalarına ve aldıkları bu eğitim sonunca istihdam edilmeleri sağlanacak. “Yağ Satarım Bal Satarım Ustam Ölmüş Ben Satarım” isimli projenin tanıtım toplantısına Vali Yardımcısı İbrahim Halil Çomaktekin, Talas Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Abdullah Ayata, İzzet Bayraktar Sosyal Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ali Kaya, çok sayıda daire müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, proje hakkında bilgi veren Abdullah Ayata, 360 saat sürecek kursların birincisinin tamamlandığını, ikincisi için de başvuruların başladığını söyledi. Kursiyerlere 360 saat 12 modül programı ve 40 saat de staj eğitimi verileceğini belirten Ayata, eğitimin sonunda kursiyerlerin mesleki kariyer ve girişimcilik konularında seminerler alacağını ifade etti. Ayata, “Proje kapsamında, Talas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Erciyes Üniversitesi İzzet Bayraktar Sosytal Bilimler Yüksek Okulu, Kayseri Ticaret Odası ortaklığı ve Beğendik A.Ş, Almer Turizm LDT. ŞTİ ve Talas Belediyesi iştirakleri tarafından yürütülmektedir” dedi.

Toplantı, kursiyerlerin tanıtımı ve kurs hakkında slayt izletilmesiyle son buldu.

KAYSERİ’DE SATIŞ ELEMANI YETİŞTİRİLECEK
KAYSERİ’DE SATIŞ ELEMANI YETİŞTİRİLECEK
KAYSERİ’DE SATIŞ ELEMANI YETİŞTİRİLECEK
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2011 Cuma 13:24:04
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 13:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?