30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayseri'de trafik kazası: 2 yaralı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Kayseri-Ankara Karayolu'nun 15. kilometresinde meydana geldi. Hakan Aşçı yönetimindeki 61 D 4972 plakalı Trabzon Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracı, yol üzerinde bir otomobilin aniden önüne çıkması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol dışına çıkarak, orta refüjdeki aydınlatma direklerine çarptı. Kazada, sürücü Hakan Aşçı ve araçta bulunan Barış Serbest isimli rütbeli asker yaralandı. Şoför mahalline sıkışan Aşçı, çevredeki vatandaşlar ve trafik polislerinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. 

Cenaze nakil aracının 6 Ağustos tarihinde Trabzon Hızırbey Mahallesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Haluk Ulusoy Eğitim ve Kamp Tesisleri'nin arkasında denizden yaklaşık 10 metre içeride boğulmuş halde bulunan 1985/3 tertip asker olan Mesut Karakaya'nın cenazesini Kayseri'ye getirdiği ve dönüş yolunda da kaza yaptığı öğrenildi. Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Kayseri'deki ailesine getirilen Mesut Karakaya'nın cenazesinin ailesine teslim edildiği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 13:50:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERTAN DAGDELEN IP: 84.160.249.xxx Tarih : 19.08.2006 16:29:41
Evet yine üzücü bir olay sebeb uykusuz yorgun arac kullanma buna sükür ölü yok polisleri görev basinda istiyoruz sadece kamyonlari degil bütün araclari denetlemesi gerekir