3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri'de trafik kazası: 6 yaralı

Kayseri'de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mimarsinan Kavşağı istikametinden Ankara yoluna seyreden Serkan G. yönetimindeki 38 PH 463 plakalı otomobil, çevreyolu Tuna Caddesi kavşağından karşıya geçmekte olan Yaşar A. yönetimindeki ve içerisinde ailesinin bulunduğu 07 NT 694 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada Yaşar A. ile aile fertleri olan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Kazaya karışan Serkan G. yönetimindeki otomobil ise tabela direklerine çarparak durabildi.
Kaza sonrası otomobilde bulunan 6 kişi yol kenarında ambulans bekledi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Yaralanan otomobil sürücüsü Yaşar A. ambulansa konulurken, diğer aile fertleri de başka bir ambulansa konularak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların ambulansa konulmaları sırasında yakınları gözyaşı döktü. Bu sırada kardeşinin yaralandığını gören bir kız çocuğu ise uzun süre ağladı.

Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 15:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
buket aygun IP: 88.228.162.xxx Tarih : 16.07.2008 17:08:06

araba sürmesini bilmeyenlerin lütfen ehliyetleri elinden alınsın