1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayseri'de trafik kazası:4 ölü

Kayseri'de 4 çocuğun ölümü, 2 çocuğun da yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasına yol açan sürücünün yakalandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Melikgazi'deki Necip Fazıl Bulvarı üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı 6 çocuktan 4'ü olay yerinde hayatını kaybetmiş, 2'si ise hastanede tedavi altına alınmıştı. 

Kazada olay yerinden kaçan sürücü M.S.'nin yapılan çalışmalar neticesinde yakalandığı öğrenildi.

Hatay'da trafik kazası 4 ölü 8 yaralı...

Hatay'da meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 4'ü yabancı uyruklu toplam 8 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Hatay'ın Yayladağ ilçesi Kışlak mevkiinde meydana gelen kazada yabancı uyruklu şahısları taşıyan otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpıştı. 

Yaşanan kazada Somali uyruklu Rukiye, Fatma, Ayşe isimli kadınlar ile Mısır uyruklu Abraham Selim yaralanırken, aynı otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Yaralılar, Antakya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Hatay'ın Hassa ilçesi Akbez beldesinde meydana gelen ikinci trafik kazasında ise, İslahiye istikametine giden Turgut M. yönetimindeki 31 DE 426 plakalı kamyonla karşı yönden gelen 31 ES 003 plakalı otomobil çarpıştı. 

Yaşanan kazada Abit Sayın (25) ve Hidayet İşçimen (37) hayatını kaybederken, Özer Özkaya (24) ile Mustafa Arslan (21) ağır yaralı olarak Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Antakya'da meydana gelen trafik kazasında ise, 31 D 983 plakalı motosiklet aşırı hız nedeniyle takla attı. Kazada motosikleti kullanan Yılmaz A. (18) ve Mustafa Vural yaralı olarak Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazalarla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.

Freni patlayan kamyon dehşet saçtı...

Antalya'da freni kamyonla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kazada, okula giden öğretmen karı-kocadan birisi hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı. 

Kaza, bu sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya-Korkuteli karayolu cehennem deresi mevkiinde Bayram Çelik (40) idaresindeki 07 RS 263 plakalı gübre yüklü kamyon, freni patlayıp kontrolden çıkınca karşı yönden gelen Mustafa Zeybekoğlu yönetimindeki 07 KM 442 plakalı özel otomobile çarptı. 

Kamyon daha sonra kayalara çarparak durabildi. Kazada, kamyonda bulunan Filiz Kule (21), kızı Buse Kule (6), Elif Adıgüzel (46) ile otomobil sürücüsü Mustafa Zeybekoğlu hayatını kaybetti. 

Kamyon sürücüsü Bayram Çelik ile kamyonda bulunan Songül Adıgüzel (13) ve otomobilde bulunan öğretmen Melek Zeybekoğlu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Melek öğretmenin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Ölenlerden öğretmen Mustafa Zeybekoğlu'nun, yine öğretmen olan eşi Melek Zeybekoğlu ile birlikte sabah Antalya'dan Korkuteli ilçesi'ne bağlı Avdan köyündeki ilköğretim okuluna gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.
İha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2007 Perşembe 21:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yavuz oztoprak IP: 85.181.41.xxx Tarih : 22.05.2007 15:12:22
tukiyede artik normal hergun kazada ölmek.ben yurtdisindayim izine geldimde goruyorum aciyorum insanlara insan hayatina deger veren yok basta ehliyetsiz surenler allahtan korkun bu cocuklar sizin olsa ne yapardiniz dusunun hayat mantiktir eger mantiniz varsa insanlarla nasil yasandigini orenin almancilar kaza yapar diyorlar ben 20senedir burdayim boyle birkaza gormedim. selamlar