1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayseri'den al haberi

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Kayseri'de Sarıoğlan Barajı açılışı ve sanal ortamda Nevşehir Avanos Özkonak Barajı, Kırşehir Karova Sulaması, Kayseri Sarımsaklı sulaması ana tahliye kanalı ikinci kısım, Kayseri Sarımsaklı sulaması 2'nci kısım ikmali açılışlarını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ve DSİ Genel Müdürü Veysel Eroğlu ile birlikte yaptı.

Sarıoğlan Barajı’nın açılışına gelen partililer ilçe ve belde teşkilatlarının, ’Sizinle Gurur Duyuyoruz', ’Toprağı Su ile Buluşturdunuz. Size Minnettarız' yazılı pankartlarının yanısıra AKP Bünyan İlçe Başkanlığı'nca hazırlanan ’Sayın Başbakanım Sizinle Gurur duyuyoruz' pankartı da "Cumhurbaşkanı kim olacak" tartışmalarının yaşandığı bugünlerde ilginç bir mesaj olarak dikkat çekti. Bakan Gül, Kayseri’deki ailesini ziyaret ettikten sonra karayoluyla Ankara’ya döndü.

AKP çikolatası

Abdullah Gül'e dün Kayseri'de ön tarafında AKP amblemi arkasında ’Her şey Türkiye için' yazılı çikolata ikram edildi. Gül, "Perhizdeyim ama tadı müthiş" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Mart 2007 Pazartesi 10:03:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?