4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserigaz çalışanları iftarda buluştu

Kayserigaz çalışanları, aileleri ile birlikte iftarda bir araya geldi. Grup Dolunay'ın konseri eşliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine belediye temsilcileri de katıldı.

Kayserigaz'ın geleneksel hale getirdiği iftar buluşmaları bu yıl Kayserigaz Genel Müdürlük Bahçesi'nde düzenlenen ve Kayserigaz çalışanlarının aileleriyle birlikte katıldığı organizasyonla gerçekleştirildi.

Yaklaşık 350 kişinin katıldığı iftar yemeğine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebasar, Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Haspaylan aileleri ile birlikte hazır bulundu.

Kayserigaz'ın daveti, Grup Dolunay'ın verdiği konserle renklendi. Grup Dolunay solistleri, M. Ali Erdem ve M. Şükrü Yeşildağ, Türk Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Anadolu Rock Müziği alanlarında söyledikleri şarkılarla iftara katılanların büyük beğenisini topladı. Grup Dolunay'da Kayserigaz yönetimi ve çalışanlarının samimi, sıcak ortamından olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, ”Bizi bu aile ortamına dahil ettiğiniz için yetkililere teşekkür ederiz“ dediler.

Yemeğe katılan belediye yetkilileri ise, Kayserigaz'ın aile olmayı başarmış kurumsal bir şirket olduğunu ve davet edilmeleri nedeniyle de yetkililere teşekkür ettiler.
Geleneksel iftar yemeğinde Kayserigaz çalışanlarından Eylül ayı içerisinde doğanlar içinde sürpriz doğum günü pastası kesilerek, hediyeleri kendilerine takdim edilmesiyle program sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 18:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?