1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

KAYSERİGAZ taşınıyor

Kayserigaz, önümüzdeki günlerde yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.

Kayserigaz, Aşık Veysel Bulvarı Kızılırmak Caddesi, Beylerbeyi Konağı adresinde bulunan çalışma binasından, Yenimahalle 5. Cadde No:61 adresine taşınacağı açıklandı. Kayserigaz’ın taşınacağı adresin, eski Köy Hizmetleri binası olarak bilinen Fuar alanının karşısındaki Havaalanı yolu üzerinde bulunan yerleşke olduğu bildirildi.
Kayserigazın, Genel Müdürlük binası ile İç Tesisat, Yapım ve İşletme birimlerinin farklı adreslerde bulunmasından kaynaklanan zorlukları sona erdirmenin ve bu bağlamda gelen müşteri şikayetlerini sonuçlandırmanın taşınmayı gerekli kılan en önemli unsurlardan biri olduğu belirtildi. Kayserigaz’ın taşınacağı yerleşkede bütün birimlerin bir arada bulunacağı bir kampus alanı şeklinde planlandığı ve binaların buna göre dizayn ettirildiği bildirildi.

Kayserigaz, vatandaşların taşınma sürecinde de mağdur olmadan fatura ödemeleri Kayserigaz’ın anlaşmalı olduğu ve www.kayserigaz.com.tr adresinde yayınladığı 14 bankadan yada Kayseripark, Kocasinan Belediyesi ve Talas veznelerinden yapabileceklerini açıkladı. Ayrıca Kayserigazın, Kayseripark’ın otopark katı girişinde bulunan veznesi, haftanın yedi günü Kayseripark’ın açık olduğu saatler de, doğalgaz faturası ödeme noktası olarak hizmet veriyor. Kayserigaz’ın telefon numaralarının değişmeyeceği 207 20 00 nolu hattan taşınmadan sonra da Kayserigaz’a ulaşılabileceği açıklandı. Kayserigaz yeni yerleşim alanında Acil 187 ekipleri ve Vezneler gibi müstakil hizmet birimleri için ayrı ayrı binalar yaptırıldığını ve böylece daha rahat ve müreffeh bir ortamda vatandaşların işlemlerinin sonuçlandırılabilmesinin amaçlandığı belirtildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 12:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?