7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Kayserigaz’dan aile pikniği

KAYSERİGAZ’DAN GELENKSEL AİLE PİKNİĞİ

Kayserigaz çalışanları, aileleri ile birlikte genel müdürlük binasında düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya geldi.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 5’incisi düzenlenen Kayserigaz Geleneksel Çalışan Aileleri Pikniği’ne katılım yoğun oldu.Yıl içerisinde birçok başarılı çalışmaya imza atan Kayserigaz çalışanları, piknik organizasyonunda her biri kişiye uygun olarak tasarlanmış birbirinden özel etkinlikler ve çok özel hediyeleri içerisinde barındıran yarışmalarla, sene içerisindeki yorgunluklarını attı.

Organizasyonda, Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, bir konuşma yaparak, “Kayserigaz’ın çalışanları onların aileleri ile çok büyük bir ekibiz. 5. Geleneksel Kayserigaz Çalışan Aileleri Pikniği’ne katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kayserigaz olarak, ilk defa 2007 yılında başlattığımız bu piknik organizasyonumuzun bugün beşincisini gerçekleştiriyoruz. Kayserigaz’ın ‘Enerji sektörünün model şirketi olmak’ vizyonuna ulaşmasında ve bu vizyonu sürdürmesinde emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm Kayserigaz çalışanlarına ve ailelerine müteşekkirim. Müşteri memnuniyetini en mükemmel hizmeti sunarak sağlayan Kayserigaz, düzenlediği sosyal aktivite ve etkinliklerle de çalışan memnuniyetine de değer verdiğini ve böylece Kayseri’nin en önemli markalarından biri olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

KAYSERİGAZ’DAN GELENKSEL AİLE PİKNİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2011 Pazartesi 13:40:02
Güncelleme :27 Haziran 2011 Pazartesi 13:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?