5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserililer spor yapıyor

BÜYÜKŞEHİR'İN SPOR SALONLARINA İLGİ BÜYÜK

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türk sporuna kazandırdığı dev tesislerle sporun merkezi olma yolunda ilerken halka açık spor tesisleriyle de vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Bu çerçevede açılan spor tesislerinden birisi olan Sümer Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Kayseri'nin en büyük fitness salonu olma özelliğiyle ön plana çıkan Sümer Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde haftanın altı günü akşamları erkeklere, gündüzleri de bayanlara uzman eğitmenler eşliğinde step-aerobik, jimnastik, plates ve vücut geliştirme dersleri veriliyor.

Sümer Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ayrıca duş kabinleri, soyunma yerleri, ısınma ve havalandırma imkanlarıyla ön plana çıkarken, haftada bir gün sauna hizmeti verilen komplekste yer alan masaj yatağı spor yapmayı keyifli hale getiriyor.

'Yaşam Boyu Spor' sloganıyla herhangi bir sınırlandırma olmadan 7'den 70'e tüm yaş gruplarına hizmet veren spor kompleksinde ihtiyaç duyulabilecek tüm spor aletlerinin yanı sıra spordan sonra dinlenme yerleri, tv ve alkolsüz her türlü içeceğin bulunduğu vitamin bar gibi sosyal imkanlar da yer alıyor.

Tesislerde sağlanan imkanlardan memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, hem beden hem de ruhen dinlenme imkanı bulduklarını ifade ettiler. Uzman diyetisyen ve çalıştırıcılara ek olarak tesislerin güzelliği ve kullanılan spor aletlerinin kalitesine nazaran çok cüzi bir ücret ödediklerini ifade eden vatandaşlar Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.

Tesislerden şuan itibariyle 157'si Erkek, 47'si Bayan olmak üzere 204 kişi yararlanıyor.

BÜYÜKŞEHİR'İN SPOR SALONLARINA İLGİ BÜYÜK
BÜYÜKŞEHİR'İN SPOR SALONLARINA İLGİ BÜYÜK
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 17:43:02
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 17:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?