4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserililere şans dağıtıyor

Piyango biletlerinden oluşan kıyafetiyle vatandaşlara piyango bileti satan Murtaza Takmaz, Kayseri’de vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Milli Piyango biletlerinden oluşan kıyafetiyle bilet satıcılığı yapan 58 yaşındaki Murtaza Takmaz, Kayseri caddelerinde renkli görüntüler oluşturuyor. Bilet satışlarını arttırabilmek için 1982 yılından beri biriktirdiği biletlerden kendisine bir kıyafet hazırlatan Milli Piyango Bayii Takmaz, 15 trilyonluk yeni yıl çekilişine az bir süre kala satışlarını ikiye katladı. Vatandaşların, "Biletlerin Efendisi" ve "Bilet Adam" gibi isimler taktığı emektar bilet satıcısı, 25 milyon liraya bir terzide hazırlattığı ve üzerinde 150’ye yakın biletin bulunduğu kıyafetin bilet satışında kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi.

Yaklaşık 22 yıldır bilet satan Murtaza Takmaz, "Yıllardır bilet satışı yapıyorum. Bu yıl satışlarım iyi olmadığı için farklı bir reklam yöntemi buldum ve bu kıyafeti diktirdim. Bu kıyafet sayesinde satışlarım inanılmaz derecede arttı. Vatandaşlar kıyafetim nedeniyle bana ilginç isimler takasa da, bilet satışının artması beni memnun etti. 1982 yılından beri piyasaya çıkan tüm Milli Piyango biletlerini sakladım ve bu yıl üzerimdeki kıyafette kullandım. Umarım büyük ikramiye benim sattığım biletlerden birine çıkar" şeklinde konuştu.

Kayseri
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 16:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?