5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayseri'nin bilgi bankası hazırlanıyor

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Söz İş Sağlığı ile Güvenliği şirketi arasında danışmanlık hizmetine yönelik protokol imzalandı.

KTO'da gerçekleştirilen protokolde konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunu çok önemsediklerini belirtti.

Kilci, "Ülkemizde işyerlerinde işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda önemli eksiklikler var. İşyerlerinin ayakta kalması, istihdama katkı sağlaması önemli. Bir bu kadar önemli olan da iş sağlığı ve iş güvenliğidir. Firmalarımızın işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda gerekli eğitimi almaları için bize düşen görevi yerine getiriyoruz. Bu kapsamda protokol imzaladığımız firma, üyelerimize işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda eğitimler verecek" dedi.

Konuşmasında hazırlanma aşamasında olan 'Vitrin 2010 Kayseri Rehberi' konusunda bilgiler veren Kilci, bu rehberin Kayseri'nin sanayi ve ticaret envanteri görevini yapacağını, Kayseri'nin bilgi bankası olacağını kaydetti.

Söz İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Müdürü Yıldırım Akpınar, kendileri ile protokol yapan KTO üyesi firmalarına "İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ve İş Hukuku" alanlarında danışmanlık hizmeti vereceklerini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 15:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?